האתר של עמותת עיל"ם עבר למשכן חדש
אתר זה הוא עותק ישן של אתר עיל"ם.
אם הגעתם לאתר זה, אנא סגרו את כל הטאבים בדפדפן ומחקו היסטוריית גלישה על מנת להגיע לאתר העדכני.
אם הבעיה נמשכת יש לשלוח מייל לכתובת: urishahaff@gmail.com

פעילויות ואירועים לחודש ספטמבר 2023

אנחנו שמחים להזמין את הציבור הרחב בכלל ואת חברי עמותת עיל"ם בפרט לפעילויות המגוונות שעיל"ם יוזמת ומציעה במטרה להנחיל את חקר שורשי המשפחה בישראל. המפגשים בסניפי עיל"ם, הכנס השנתי וימי העיון, הקורסים וסיורי השורשים, מעניקים למשתתפים בהם מעמדים משפחתיים מרתקים ושיטות וכלי מחקר נחוצים למי שמבקש לחקור את העבר המשפחתי שלו ומזמנים להם מפגשים לא צפויים והפתעות מרגשות. רשת תחנות הייעוץ בסניפי העמותה הולכת ומתרחבת במגמה להגיע לפריסה ארצית שתאפשר לכול ישראלי לקבל הדרכה וייעוץ במחקר המשפחתי שלו.

כאן תמצאו לא רק מידע על הפעילויות של עיל"ם אלא תמונה פנורמית של המתרחש בקהילה הגנאלוגית וחדשות בעלות עניין לכול מי שחקר ההיסטוריה המשפחתית קרוב ללבו.

לתשומת ליבכם – פעילויות העמותה מסומנות לנוחיותכם בצבע רקע ירוק זית, בניגוד לאירועים חיצוניים שהינם עם רקע לבן.

מעוניינים להנות מהנחות והטבות שמוקנות לחברי העמותה בפעילויות השונות? לחצו כאן להרשמה לעיל"ם. ההטבות יחולו באופן מיידי.

טוען אירועים

פעילויות ואירועים לחודש ספטמבר 2023

אירועים Search ו- Views Navigation

Calendar of אירועים

Calendar of אירועים
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
27
28

"סיפורם של בתי כנסת (סדרה)" – אנו – מוזיאון העם היהודי

29
30
31
1
2
3
4

"אנוסי ספרד – בין יהודים לנוצרים" – מרצה: ד"ר נעמי שחור – 4/9/2023 – סניף השרון (בזום) – סניפי עיל"ם איתכם בבית – מחזור 15 – מפגש מס. 1

5
6
7

הרמת כוסית למתנדבי עיל"ם – ב"אנו – מוזיאון העם היהודי" ("בית התפוצות") – 7/9/2023

8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

"צולטאנה" – מרצה: ד"ר הדס חנני – 18/9/2023 – סניף ירושלים – סניפי עיל"ם איתכם בבית (בזום) – מחזור 15 – מפגש מס. 2

19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
+ ייצוא אירועים
בחירת מטבע
דילוג לתוכן